Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У 34-річного калушанина під час обшуку вилучили наркотики (ФОТО)

Переглядів: 1328

У ході розпочатого кримінального провадження за фактом незаконного обігу працівники Управління протидії наркозлочинів ГУНП в області спільно зі слідчими Калуського відділу поліції та працівниками спецпідрозділу «УКОРД» провели ряд санкціонованих обшуків, під час яких виявили та вилучили наркотичні речовини й обладнання для їх виготовлення.

У гаражі 34-річного калушанина правоохоронці знайшли картонну коробку, в якій було близько півкілограма подрібненої суміші, зовні схожої на наркотичний засіб «Марихуану», та пристрій для її виготовлення, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Крім того, в офісному приміщенні на місці роботи фігуранта виявили 9 пакетиків подібної суміші та один - в барсетці, яка знаходилась в автомобілі.

Вилучене направили на проведення експертизи.

У раніше розпочатому кримінальному провадженні за ч. 2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України проводиться слідство.

За такі дії зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калушанин марихуана обшук

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: