Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Боднарові вже завершені основні роботи із облаштування моста

Переглядів: 707

Триває капітальний ремонт моста через річку Луква в с. Боднарів Калуського району на км 82+881 автомобільної дороги Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига.

На 18 листопада основні роботи зі влаштування правої частини прогонової будови моста вже виконані. Також завершено влаштування гідроізоляції на прогоновій будові. Наразі ведуться роботи щодо встановлення перильного огородження, а також турнікетів на підходах до моста. Тривають роботи із влаштування берегоукріплень у руслі річки, продовжується облаштування земполотна на підходах до моста, повідомляє пресслужба івано-Франківської ОДА.

Найближчим часом буде здійснено підсилення основи дорожнього одягу на підходах до моста та прокладено асфальтобетонного покриття.

Зазначимо, що контроль за дотриманням технологічного процесу здійснюють фахівці Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Авторський нагляд — Івано-Франківський відділ ДП «УКРДІПРОДОР». Технічний нагляд — ТОВ «Незалежна інжинірингова компанія» та ДП «Дорожній контроль якості».

 

Схожі матеріали за тегами: Боднарів міст будівництво

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: