Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У дитсадках Калуша планують встановити нові ігрові комплекси

Переглядів: 1725

Про це йшлося на засіданні депутатської комісії з питань власності та житлово-комунального господарства міськради.

Як повідомив начальник управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради Богдан Грущак, депутатам пропонують затвердити програму капітального ремонту ігрових дитячих майданчиків у дошкільних навчальних закладах міста, яка розрахована на два роки. Встановити нові ігрові дитячі комплекси планують у всіх дитсадках Калуша.

Зокрема, цього року займуться дитячими майданчиками у садках, які відвідує найбільша кількість вихованців: «Журавлик», «Росинка», «Золотий ключик», «Струмочок» і «Чебурашка». Попередньо на гойдалки, балансири, грибки, пісочниці планують витратити від 120 до 180 тис. гривень. Загалом у програмі передбачено 720 тис. гривень, до яких додадуть ще 80 тис. гривень цільового залишку з минулого року.

Які саме ігрові елементи закуповувати для того чи іншого садка, уточнюватимуть у керівників дошкільних закладів.

При цьому начальник УБРІ додав, що для дитсадка «Червона шапочка» ігровий майданчик буде поновлений за кошти Бюджету участі, оскільки цей проект був одним із переможців громадських проектів. На його реалізацію із міського бюджету виділять 300 тис. гривень.

А ось оновлення дитячих майданчиків у «Барвінку», «Калинці», «Ластівці» та «Ягідці» заплановане на 2019 рік. Скільки коштів передбачать для них – буде відомо згодом.

Проект даного рішення члени комісії підтримали.

Схожі матеріали за тегами: Калуш садочки ігрові майданчики

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: