Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У дитячій лікарні Калуської ЦРЛ відкрили відремонтоване інфекційно-педіатричне відділення

Переглядів: 1659

Сьогодні, 20 жовтня, у Калуській ЦРЛ відбулося відкриття відремонтованого інфекційно-педіатричного відділення дитячої лікарні для дітей від 0 до 3 років. Повністю оновлений 2-ий поверх став завершальним етапом ремонту у дитячій лікарні, адже рік тому відремонтували педіатричне відділення для дітей від 3 до18 років на 3-ому поверсі. 

Міський голова Калуша Ігор Матвійчук, який розрізав символічну стрічку, подякував всім, хто долучився до повного оновлення відділення, зокрема працівникам ТзОВ «Рембудінвест» (Галина Корнас), які виконували ремонтні роботи, а також медперсоналу відділення. Завдяки спільним старанням тепер тут створені належні умови для лікування маленьких пацієнтів і комфортної праці медиків.

Своєю чергою генеральний директор Калуської ЦРЛ Іван Красійчук зауважив, що вони вже давно чекали цієї приємної миті, адже діти заслуговують на достойні умови лікування. Він подякував міській владі і депутатському корпусу за розуміння та виділення в такий непростий час необхідних для ремонту коштів.

«Тішуся разом з вами, що маємо такі умови для праці, - додав Іван Олексійович. – І бажаю вам всім здоров’я».

Загалом на ремонт відділення у міському бюджеті було передбачено 1 млн 100 тис. грн, проте, за словами міського голови, додатково виділять ще 220 тис. грн. Окрім того, фінансово доклалася до ремонту сама установа, а також невеличку лепту (20 тис. грн) вніс народний депутат Едуард Прощук.

У відділенні, яке розраховане на 30 ліжок, відремонтована сантехніка, освітлення, стіни, стеля, підлога, встановлені металопластикові двері, облицювальна плитка, закуплені нові меблі, матраци, білизна.

Слова вдячності всім висловила також начальник дитячої лікарні Ольга Герасимчук, а отець Василь Бігун освятив приміщення та благословив медиків на плідну працю задля наших краян.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ЦРЛ дитяча лікарня ремонт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: