Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Долині вимагають відсторонити керівництво водоканалу

Переглядів: 260

Також пропонують ввести на підприємство окремий режимний підрозділ для забезпечення цілодобової воєнізованої охорони.

Жителі Долинської територіальної громади Калуського району звернулися до міського голови Івана Диріва з пропозиціями щодо впорядкування фінансової і господарської діяльності Комунального підприємства з водопостачання та водовідведення, повідомляють у мережі Долина Молода, пише «Калуш ФМ».

Зважаючи на проблеми, що склалися у громаді з водою, голові зокрема пропонують:

– терміново ввести на підприємство тимчасову адміністрацію, відсторонивши керівника та головного бухгалтера від прийняття рішень в фінансових питаннях;

– негайно, для забезпечення охорони здоров’я і життя громадян, ввести на підприємство окремий режимний підрозділ для забезпечення цілодобової воєнізованої охорони об’єктів водопостачання.

До 1 серпня 2021 року створити тимчасову слідчу комісію (ТСК) з числа 3-х депутатів міста та 4-х членів громади для проведення суцільної інвентаризації майна, обладнання, матеріальних запасів та фінансових коштів підприємства.

В термін до 1 вересня 2021 року – надати громаді через засоби масової інформації звіт про фізичний стан споруд, ємностей, ангарів, обладнання і мереж для забезпечення дотримання технології підготовки води для споживання та придатності для пиття.

Провести  громадські слухання щодо впорядкування діяльності підприємства, встановлення виважених тарифів на воду і водовідведення. 

Нагадаємо, що днями голова громади та члени виконкому не підтримали прийняття  нових – значно підвищених тарифів, які не вперше пропонував водоканал.

Крім того, як уже повідомлялося, заборгованість підприємства з електропостачання складає майже 880 тис. гривень, що може стати причиною припинення водопостачання.

Схожі матеріали за тегами: Долина водоканал

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: