Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У другий день шкільної Ліги сміху у Підмихайлі перемогла команда з Студінки (ФОТО)

Переглядів: 3858

29 листопада в Калуському районі продовжили змагатись у шкільній Лізі сміху.

Вчора у Народному домі села Підмихайля відбувалися відбіркові ігри серед команд загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ ст.

Ведучими на святі, уже традиційно, виступили Родіон і Вікторія Прокопчуки.

У змаганнях взяли участь 5 шкільних команд: «Веселі та щасливі» (Грабівський НВК І-ІІ ст.), «Динаміт» (Середнянська ЗОШ І-ІІ ст.), «ВЕМS» (Завійська ЗОШ І-ІІ ст.), «V.I.P.FEST» (Кропивницька ЗОШ І-ІІ ст.) і «Мажорики» (Студінська ЗОШ І-ІІ ст.).

Команди змагалися у трьох конкурсах. Перший – візитка «Заявка на майбутнє».  У другому конкурсі «Розминка» команди підготували по одному питанню і свій варіант відповіді. Судді оцінювали не тільки підготовлене питання, а й оригінальність та дотепність відповіді учасників.

Заключним конкуром було домашнє завдання команд на тему: «Не щастить у навчанні, то пощастить у…». Більшість команд знову говорили, що «пощастить у коханні», хоча були і сценки про те, що «пощастить з мудрими порадами старшої сестри», «пощастить на пенсії», «пощастить у виборі професії», «пощастить з татом» та ін. Діти проводили також різноманітні сценки, сміялися над шкільними буднями, розповідали про владу, вчителів і директора, погані дороги, маршрутки, пенсії та все, що очікує наші села в майбутньому.

Згідно оцінювання журі, перемогу здобула команда «Мажорики» (Студінська ЗОШ І-ІІ ст. «Срібло» у завійської команди «ВЕМS».

 

Схожі матеріали за тегами: ліга сміху підмихайля

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: