Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У «Дзвонах Підгір’я» проведуть повторний аудит

Переглядів: 1051

29 березня на останній сесії Калуської міської ради було прийнято рішення про замовлення повторного аудиту фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Дзвони Підгір’я».

Нагадаємо, що на попередній сесії з ініціативи міського депутата Руслани Овсієнко було прийнято рішення про звіт керівника газети «Дзвони Підгір’я» з приводу недопущення працівників Держаудитслужби до ревізії в грудні 2017 року.

На сесії з цього питання доповідала виконуюча обов’язки редактора Маріанна Поважняк. Недопущення працівників Держаудитслужби та ненадання їм потрібних матеріалів для роботи вона пояснила тим, що керівництво газети мало інформацію, що перевірка розпочнеться 27 грудня 2017 року, а представники Держаудитслужби приїхали 28 грудня, тобто на день пізніше, повідомляє "Нафтохімік Калуш".

У відповідь міський голова Ігор Матвійчук зауважив, що подібні перевірки проводяться і в інших комунальних підприємствах міста. На його думку, приїзд аудиторів в інший день не може бути причиною перешкоджання їх роботі, якщо немає чого приховувати. Після дискусій І. Матвійчук запропонував повторно замовити держаудит КП «Дзвони Підгір’я», що і підтримали депутати міської ради.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш Дзвони Підгір'я аудит

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: