Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У ФК «Калуш» - важка і важлива перемога (ФОТО)

Переглядів: 1014

11 серпня футбольний клуб "Калуш" на домашній арені проекзаменував новачка Другої ліги ФК "Ужгород".

Напередодні гри лазарет "червоно-чорних" був майже порожнім - до заявки на звітну гру потрапили Роман Гудак та Дмитро Скакун, які приступили до тренувань на тижні. Щоправда, все ще відновлюються нападник Сергій Кисленко та Андрій Кохман, повідомляє пресслужба ФК "Калуш".

Перший небезпечний момент у матчі створили господарі - вже на першій хвилині Володимир Савошко зі штрафного цілив у верхню дев'ятку, та голкіпер гостей відвів загрозу від власних володінь. Потужний старт доволі швидко переріс у ігрову та територіальну перевагу "червоно-чорних". Все ж відкривати рахунок у матчі міг Богдан Денега, та після феноманльного проходу і пасу від Данила Книша не влучив у рамку воріт. А от "Ужгород" свій шанс у першому таймі не прогавив - під завісу сорокап'ятихвилинки Машталір зіграв на грані офсайду і реалізував вихід віч-на-віч з Поповичем (0:1). За переваги гостей суперники пішли на перерву.

Не відомо, що сказав в роздягальні тренер "Калуша" Василь Качур, але вже в дебюті другої половині "червоно-чорні" відновили статус-кво. "Свіжий" Владислав Горбаченко скинув на Данила Книша і останній у фірмовому стилі поклав "круглого" точно в ціль - 1:1. А за кілька миттєвостей господарі вийшли вперед - дивоудар від Володимира Савошка вбив павука у верхній дев'ятці ужгородських воріт. Такий розвиток подій став несподіваним для закарпатців, а от "Калуш", скориставшись нокдауном, побіг добивати суперника. Спочатку всюдисущий Данило Книш з дальньої відстані перевірив пильність голкіпера, а згодом Іван Легкий ціною пошкодження ледь не закинув м'яча у порожні ворота. Все ж фінальний свисток зафіксував 2:1 на табло калуського "Хіміка" - ФК "Калуш" святкує першу перемогу на рідній арені.

 ФК "Калуш" - ФК "Ужгород" - 2:1 (0:1)

 

Схожі матеріали за тегами: ФК Калуш Ужгород перемога

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: