Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Голині провели благодійний ярмарок та майстер-класи на підтримку дітей-сиріт (ФОТО)

Переглядів: 1121

З благословення отця-декана Анатолія Козака у селі Голинь відбулися дводенні заходи, які були спрямовані на допомогу дітям-сиротам та всім потребуючим людям.

У суботу, 14 грудня, багато дітей, молоді та людей доброї волі взяли активну участь у майстер-класах, які відбулися у місцевій школі та школі мистецтв. Перша локація ліпила смачні вареники, а друга група - виготовляли вервички та різні новорічні прикраси. Також активну участь взяли місцеві душпастирі о. Анатолій Козак та о. Микола Хомин, повідомляє Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ.

У неділю відбулася святкова Божественна Літургія, після якої з передріздвяним  вертепом  завітали учасники реабілітаційного центру "Надія Є" з м. Долина на підтримку та допомогу для дітей з особливими потребами.

«Дякуємо всім хто долучився до цієї благодійної акції та наголошуємо що усі зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку усіх потребуючих дітей та людей з різними потребами. Наша місія - це допомога ближньому, в якому ми завжди бачимо образ Бога, та готові подати руку допомоги усім хто цього потребує. Церква ніколи не може про них забути чи їх відкинути але завжди піклуватися», - звернувся до присутніх о. Анатолій Козак.

Кульмінацією подій став благодійний ярмарок, який відбувався на подвір'ї храму Покрови Пресвятої Богородиці, де всі присутні мали можливість купити собі різні солодощі, смаколики, новорічні прикраси, вервички та вареники, які приготували діти та парафіяни села.

 

Схожі матеріали за тегами: Голинь благодійний ярмарок діти-сироти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: