Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Голині відзначили День Гідності та Свободи України (ФОТО)

Переглядів: 1145

У неділю, 18 листопада, відбулися урочисті заходи з нагоди державного Дня Гідності та Свободи, у яких взяли участь радник голови райдержадміністрації Любомир Білоус і радник голови районної ради Роман Старчевський, учасники Революції Гідності, учасники АТО, мешканці села Голинь, молодь, учні школи.

Керівник Штабу національного спротиву у час Майдану Петро Цюпа пригадав події Революції Гідності. У своїх виступах представники влади Любомир Білоус і Роман Старчевський  наголосили, що подвиг Героїв Небесної сотні має стати для кожного прикладом мужності, патріотизму та свободи духу, інформує прес-служба Калуської РДА.

За активну громадянську позицію, виявлення високого почуття патріотизму і мужності представники влади району нагородили спільними грамотами районної ради і райдержадміністрації учасників Революції Гідності, вдову загиблого учасника АТО Івана Жекала та матір Героя Небесної сотні Ігоря Дмитріва.

Відбулася також концертна програма, в якій взяли участь аматори народного мистецтва із сіл району. На завершення заходу секретар Голинської сільської ради Оксана Лилак привітала усіх присутніх зі святом та подякувала усім, хто відстоював державність України.

 

Схожі матеріали за тегами: Голинь День Гідності відзначення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: