Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші 20-річний хлопець видурив у підлітка велосипед і здав його у ломбард

Переглядів: 1244

До поліції звернувся батько неповнолітнього, повідомивши про те, що біля школи у Калуші у його сина невідомий хлопець шляхом обману та зловживання довірою взяв велосипед марки «Ардіс» вартістю близько 2000 тисяч гривень, нібито покататися і не повернув.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 20-річний місцевий мешканець, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за шахрайство, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Як з’ясувалося, до неповнолітнього, коли той катався на велосипеді, підійшов знайомий на вигляд хлопець і попросив прокататися на двоколіснику. Підліток не відмовив. Проте, сівши за кермо, незнайомець додав швидкості і не повернувся.

Правоохоронцям підозрюваний у скоєному зізнався та розповів, що велосипед того ж дня здав у ломбард за 600 гривень, а виручені кошти витратив на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

 

 

фото з MagaZilla

Схожі матеріали за тегами: велосипед ломбард

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: