Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші безкоштовний проїзд для пенсіонерів буде за графіком

Переглядів: 1363

За його словами, ветерани праці, діти війни, учасники війни, жертви нацистських переслідувань, члени сімей загиблих чи померлих ветеранів війни, інваліди І-ІІІ груп, особи, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи І і ІІ категорій, та пенсіонери за віком зможуть і надалі користуватися правом на безкоштовний проїзд у громадському транспорті.
Проте перевізники вже з 1 червня почали вимагати у колишніх пільговиків оплату за проїзд, посилаючись на Закон України, відповідно до якого категорії пільговиків значно скорочені.
Як пояснила начальник управління соціального захисту населення Калуської міської ради Любов Федоришин, в даному випадку виникла правова колізія. З одного боку Закон, в якому серед пільговиків дійсно нема пенсіонерів та інвалідів, а з іншого – Постанови Кабміну, відповідно до яких право на пільговий проїзд за ними таки зберігається.
Зважаючи на це, 2 червня відбулася нарада у першого заступника міського голови Ігоря Матвійчука. В результаті домовилися перевозити пенсіонерів та інвалідів, які мають право пільгового проїзду відповідно до Постанов, за графіком.
Ці графіки невдовзі будуть розроблені і оприлюднені на сайті міської ради та на автобусних зупинках. Детальніше читайте у свіжому номері газети «КалушПРО».

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: