Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші демонтують ще два незаконно встановлені гаражі

Переглядів: 1091

Після проведення у Калуші інвентаризації малих архітектурних форм питання про демонтаж незаконно встановлених на засіданні виконавчого комітету Калуської міськради розглядається не вперше. 23 жовтня члени виконкому затвердили черговий перелік об’єктів, які підлягають демонтажу.

Цього разу до списку потрапили два металеві гаражі. Про демонтаж цих споруд клопотали жителі будинків, поблизу яких вони встановлені. Зокрема, йдеться про гараж на вул. Міцкевича,2, де нема власника, та вул. Грушевського, 68. Тут власник використовує гараж як господарську будівлю, проте документів на нього не має.

Міський голова при цьому зазначив, що декотрі власники незаконно встановлених тимчасових споруд після прийнятого виконкомом рішення самі їх демонтовують. Зокрема, на вул. Підвальній, Дзвонарській, Євшана та К. Малицької.

У випадку, якщо власники відмовляються демонтовувати незаконно встановлені споруди, це роблять працівники комунальних підприємств міста. Демонтовані МАФи зберігають впродовж 6 місяців на території КП «Калушавтодор». Якщо хтось із власників надумає забрати свій гараж чи іншу малу архітектурну форму, то він буде змушений заплатити витрати за демонтаж та по 17 гривень (один неоподатковуваний мінімум) за кожен день зберігання.

Схожі матеріали за тегами: Калуш гаражі демонтаж

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: