Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші допомогу на встановлення індивідуального опалення вже виділили 200 городянам

Переглядів: 753

Вчора, 27 серпня, на засіданні виконавчого комітету Калуської міської ради вкотре слухали питання про виділення одноразових грошових допомог мешканцям міста для встановлення індивідуального опалення.

Цього разу допомогу виділили 11 калушанинам на загальну суму 51,5 тис. гривень. Аналогічне рішення члени виконкому приймали 29 травня, 6, 13 та 25 червня. У результаті, допомоги на індивідуальне опалення включно із останнім рішенням вже виділили 200 заявникам на 1 млн 199 тис. гривень. Це більшість калушан, яким передбачена така виплата.

Додамо, що йдеться лише про жителів вул. Грушевського і Рубчака, які проживають у десяти багатоквартирних будинках і гуртожитку, котрі раніше отримували централізоване теплопостачання від котельні на вул. Писарській. Цю котельню через збитковість вирішили відключити, а калушанам пропонують встановити локальне опалення – електропанелі чи газове, і відповідно надають допомогу із бюджету.

На допомогу для встановлення індивідуального опалення загалом претендують власники 191-ої квартири у будниках і 37-и кімнат у гуртожитку. Частина мешканців на індивідуальне опалення перейшли ще раніше.

Як уже інформувало «Калуш ФМ», розмір допомоги для власників однокімнатної квартири складає 4500 грн, двокімнатної – 6500 грн, трикімнатної – 8500 грн, чотирикімнатної – 10500 грн. Щодо кімнат у гуртожитках, то тут допомога власникам однієї кімнати становить 2500 грн, а двох– 4500 грн.

На виплату компенсацій для встановлення індивідуального опалення у бюджеті передбачили 2 млн гривень.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш індивідуальне опалення допомога

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: