Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші гостюють 10 дітей з Маріуполя (ФОТО)

Переглядів: 314

Сьогодні, 12 серпня, до Калуської міської ради завітали діти зі сходу України, аби зустрітись із міським головою Андрієм Найдою та заступницею міського голови Надією Гуш.

Група з 10 дітей, серед яких – діти учасників АТО/ООС, прибула до Калуша з Маріуполя, одного з найбільших міст Донецької області, та перебуватиме на відпочинку тут 10 днів.

У теплій дружній атмосфері діти поспілкувались на різноманітні теми з керівництвом громади, а також поділились своїми мріями та очікуваннями від літніх канікул, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на міськраду.

«Сподіваюсь, що перебування в області, зокрема на Калущині, створить діткам з Маріуполя гарний настрій та віру в щасливе і мирне майбутнє для них і всієї України», – зазначив міський голова та побажав дітям гарного відпочинку та приємних вражень.

Військовий капелан ПЦУ о. Валерій подякував керівництву міста за допомогу та підтримку родин наших земляків, захисників, а також зауважив: «З таких поїздок діти завжди повертаються сповнені позитивних емоцій, сил та енергії перед початком нового навчального року».

Програма перебування буде насиченою цікавими подіями та зустрічами. Серед запланованих заходів гості завітають до с. Дора, яке розташоване поблизу міста Яремче. Під час відпочинку вони дізнаються про традиції, мовні особливості окремих етнічних груп та оглянуть відомі місця Прикарпаття.

Варто зазначити, що діти із сходу України вже не вперше приїжджають на літній відпочинок у наш край.

Схожі матеріали за тегами: Калуш Маріуполь гості

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: