Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші хлопець вкрав сумку у пасажира автобуса «Калуш - Івано-Франківськ»

Переглядів: 717

12 жовтня до калуських поліцейських звернувся 39-річний житель Дніпропетровської області. Він розповів, що невідомий чоловік забіг у маршрутний автобус сполучення «Калуш-Івано-Франківськ» та демонструючи предмет, схожий на пістолет, викрав у нього дорожню сумку, в якій знаходились особисті речі.

Після цього нападник швидко вибіг з транспортного засобу та втік в невідомому напрямку.

Про це повідомляють на сайті Національної поліції Івано-Франківської області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Калуського відділу поліції та опитала потерпілого. Уже через півтори години в Калуші вдалося по «гарячих слідах» розшукати та затримати підозрюваного. Це – 22-річний місцевий мешканець, який вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Хлопець викинув сумку з речами в сміттєвий бак неподалік місця скоєння злочину. Наразі поліцейські вилучили частину речей заявника.
Поліцейські з’ясовують мотиви вчинення злочину, а слідчі встановлюють місце зберігання предмета, яким погрожував зловмисник.

Калушанина затримали та наразі вирішується питання повідомлення йому про підозру за скоєння правопорушення за статтею «Розбій».

Невдовзі суд обере чоловіку запобіжний захід. Зловмиснику загрожує максимальне покарання до семи років позбавлення волі.

 

Схожі матеріали за тегами: поліція грабіжник

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: