Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші купили квартиру дівчині-сироті

Переглядів: 1229

За сприяння служби у справах дітей Калуської міської ради 19-річній Вікторії придбали однокімнатну квартиру на вул. Хіміків.

Загальна площа помешкання 30,2 кв. м (житлова площа - 17 кв. м). Вартість квартири – 179 тис. 531 грн.  

Кошти на помешкання сироті виділили відповідно до програми соціального захисту і підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, профілактики бездоглядності та безпритульності на 2017 рік. Зокрема, 100 тис. грн виділила Івано-Франківська ОДА, 60 тис. грн - Калуська міська рада і 19 тис. 531 грн додала Вікторія.

Договір купівлі-продажу оформлений належним чином та зареєстрований у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Як повідомила керівник служби соціального захисту дітей Калуської міськради Леся Дзундза, до 18-ти років Вікторія користувалася житлом опікуна, але оскільки надалі проживати там дівчина не мала змоги, то згідно з законом її необхідно було забезпечити житлом.

При цьому посадовець додала, що у 2016 і 2015 роках служба також займалася придбанням двох помешкань для сиріт. У минулому році – це була квартира для двох братів, а в позаминулому – будинок для трьох осіб.

 

 

Схожі матеріали за тегами: сирота квартира бюджет

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: