Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші на День міста нагородять переможців міської премії

Переглядів: 905

14 липня у Калуші нагородять переможців міського конкурсу-рейтингу популярності та здобутків "Тріумф-2019".

Нагородження відбудеться під час урочистих зборів у палаці культури «Мінерал».  Урочистості розпочнуться у неділю, 14 липня, о 12.30.

Нагадаємо, 22 квітня у Калуші стартував міський конкурс-рейтинг популярності та здобутків "Тріумф-2019". Калушан нагороджуватимуть у 17 номінаціях. Як писав Kalushnews.city., конкурс проходив у два етапи. До 8 травня чиновники Калуської міської ради, керівники підприємств, установ та організацій подавали претендентів на певну номінацію.

На другому етапі, до 15 травня, конкурсна комісія розглянула матеріали та простою більшістю голосів визначила переможців.

Серед номінацій, у яких нагородять калушан — "Лідер розвитку креативної економіки", "Кращий колектив соціальної сфери", "Кращий в галузі культури", "Втілення прогресивних рішень у сфері інфраструктури та благоустрою", "Спортивна гордість міста", "Промислова надія міста", "Підприємство — сумлінний платник податку", "Кращий заклад громадського харчування (української національної кухні)", "Кращий заклад з підготовки професійних кадрів", "Кращі з відродження історико-архітектурної спадщини", "Кращий заклад позашкільної освіти", "Кращий в галузі освіти", "Краща громадська організація міста", "Доброта всюди", "Військова доблесть", "Кращий в галузі медицини" та "Вільна номінація." 

Калуський «Тріумф» вперше вручали у 2011 році. Міський конкурс-рейтинг популярності та здобутків «Тріумф» вирішили відродити у 2017 році.

Фото: IGotoWorld

Схожі матеріали за тегами: тріумф нагородження переможці

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: