Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші на посаду директора стоматполіклініки було два претенденти

Переглядів: 1201

9 липня відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора, головного лікаря комунального некомерційного підприємства «СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ».

Відповідно до протоколу засідання, опублікованому на сайті Калуської міської ради, голова комісії, перший заступник міського голови Галина Романко зазначила, що згідно з Порядком проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я насамперед розглядаються пакети поданих претендентами документів і визначається їх відповідність оголошеним вимогам.

На конкурс надійшли заяви від двох претендентів на вакантну посаду, зокрема, від стоматолога-ортопеда, завідувача ортопедичного відділення Юрія Митровція та стоматолога-хірурга Олега Шкляра.

Після відкриття конвертів з документами і їх вивчення комісія констатувала, що документи Юрія Митровція не відповідають в повній мірі оголошеному переліку і кваліфікаційним вимогам. Зокрема, у пакеті документів відсутнє підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, а медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони подані не за встановленою формою. Всупереч кваліфікаційним вимогам немає в претендента копії документа про вищу освіту у галузі знань «Управління та адміністрування».

Документи Олега Шкляра відповідали оголошеному переліку і кваліфікаційним вимогам.

Тож комісія прийняла рішення допустити до участі в наступному етапі конкурсу лише Олега Шкляра, а Юрію Митровціву – відмовила.

Наступне засідання комісії, де будуть заслухані конкурсні пропозиції претендента на вакантну посаду, відбудеться 11 липня.

Нагадаємо, що обов’язки головного лікаря стоматполіклініки виконував Василь Рогів, проте у нього завершився контракт. Тож 6 червня міський голова видав розпорядження  про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора і формування конкурсної комісії.

Схожі матеріали за тегами: Калуш стоматполіклініка керівник конкурс

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: