Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші на посаду міського голови зареєстрували ще 6 кандидатів

Переглядів: 1210

23 вересня відбулося чергове засідання Калуської міської територіальної виборчої комісії, на якому присутні 15 із 18 членів розглянули документи для реєстрації кандидатів на посаду міського голови Калуша. Про це пише «Нафтохімік-Калуш».

Як повідомила голова комісії Тамара Мигович, у період з 21 по 23 вересня до міської ТВК подали документи для реєстрації семеро громадян, які вирішили балотуватися на посаду голови міста. На засіданні комісії їх розглянули та офіційно зареєстрували ще шість кандидатів. Двоє з них балотуються шляхом самовисування – це Федір Костур та Ігор Насалик. Ще чотири – від місцевих осередків політичних партій. Це Андрій Найда (висунутий політичною партією ВО «Свобода»), Олег Савка (висунутий політичною партією «Народний Рух України»), Олег Нижник (висунутий політичною партією «УДАР» (Український Демократичний Альянс за Реформи) та Сергій Шийко (висунутий політичною партією ВО «Батьківщина»).

Документи для реєстрації Віктора Павліва, якого висуває політична партія «За майбутнє», відклали до наступного розгляду, оскільки виявили розбіжності у поданій інформації щодо партійної приналежності можливого кандидата.

На засідання також зареєстрували довірену особу кандидата на посаду Калуського міського голови Ольги Єланіної. Ним став Назар Михайлюк. З правом дорадчого голосу зареєстрували у Калуській міській ТВК Надію Рим як представника політичної партії «Українська партія». Також зареєстрували 10 офіційних спостерігачів від громадської організації «Громадянська мережа «Опора».

Нагадаємо, на попередньому засіданні Калуська міська ТВК зареєструвала кандидатами на посаду міського голови дві особи – Андрія Драня та Ольгу Єланіну. В підсумку, станом на кінець дня 23 вересня офіційно зареєстровано 8 кандидатів.

 

 

 

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: вибори кандидати реєстрація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: