Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші оголосили конкурс на посаду директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників

Переглядів: 257

Управління освіти Калуської міської ради оголосило конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Калуської міської ради.

Заробітна  плата директора складається із посадового окладу, надбавок за престижність праці та вислугу років, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

На посаду директора Центру може претендувати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менш як п’ять років, пройшла конкурсний відбір і визнана переможцем конкурсу.

Документи бажаючі можуть подати упродовж 20 календарних днів із дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

Конкурсний відбір складатиметься з двох етапів:

- перевірка знання Конституції України, законодавства України у сфері освіти, інших нормативно-правових актів у галузі освіти у формі письмового тестування;

- презентація кандидатами стратегії розвитку Центру, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Тестування та презентація стратегії проводитимуться в один день 23 листопада 2021 року.

Уповноважена особа надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі в конкурсі: Любов Максимович – головний спеціаліст управління освіти Калуської міської ради (вул. Підвальна, 16, м. Калуш, тел.(03472) 66413, електронна адреса: m.osvita_kalush@ukr.net)

Схожі матеріали за тегами: Калуш вакансія освіта

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: