Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші під соціальним супроводом перебуває 79 сімей

Переглядів: 1478

Днями у Калуському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулося чергове, одинадцяте, засідання координаційної ради з питань соціального супроводу сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, яке очолює перший заступник міського голови Галина Романко.

Впродовж цього року під супроводом у фахівців із соціальної роботи КМЦСССДМ перебувало 79 сімей, в яких виховується 153 дитини, повідомляє пресслужба Калуської міської ради.

На цій координаційній раді взято до роботи 4 сім’ї, в яких проживає 11 дітей. Слід зазначити, що три з них багатодітні. Сім’ї взяті під супровід з причин неналежного виконання батьківських обов’язків, насильства в сім’ї  та через виникнення міжособистісного конфлікту в родині.

Під час засідання також слухалось питання про завершення надання соціальних послуг сім’ям та особам, які перебували під соціальним супроводом, про реалізацію соціально-психологічної підтримки родин учасників антитерористичної операції, внутрішньо переміщених осіб та сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах в 2019 році та про підсумки роботи “Школи батьківського удосконалення”, яка діє при Центрі.

Схожі матеріали за тегами: Калуш сім'ї соціальний супровід

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: