Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші під соціальний супровід взяли сім нових сімей (ФОТО)

Переглядів: 789

Нещодавно у Калуші відбулося друге засідання координаційної ради з питань соціального супроводу сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, яку очолює перший заступник міського голови Галина Романко.

Під соціальним супроводом фахівців Калуського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перебуває 17 сімей, де виховується 41 дитина, у яких підтвердилися складні життєві обставини.

За результатами рішення координаційної ради фахівці із соціальної роботи взяли під соціальний супровід 7 нових сімей, яким надаватиметься комплекс соціальних послуг.

Проблемними питаннями, винесеними на розгляд дорадчого органу були:

 - неналежне виконання батьківських обов’язків (3 сім’ї);

- проблема домашнього насильства (4 сім’ї).

Щодо профілактики насильства в сім’ї та співпрацю з Центром доповів начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту міської ради Михайло Клим.

Про роботу із дітьми, які виховуються у сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах та є на обліку служби у справах дітей міської ради, доповіла член координаційної ради, начальник служби Леся Дзундза.

Важливим питанням, яке розглядалось на засіданні дорадчого органу, було налагодження взаємодії Калуського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з соціально-психологічною службою загальноосвітніх шкіл та навчально-виховних комплексів сіл Бабин Середній, Вістова, Кропивник, Мостище, Сівка-Калуська, Студінка, які приєдналися до Калуського ОТГ.

Схожі матеріали за тегами: Калуш соціальний супровід сім'ї

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: