Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші піднімуть базову ставку на оренду місць для торгівлі кавою і пресою

Переглядів: 677

5 січня під головуванням заступника міського голови Богдана Білецького відбулося організаційне засідання конкурсної комісії з визначення переможців комерційного конкурсу на право оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста для розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у м. Калуші.

Комісія розглянула питання щодо переліку об’єктів, які пропонується винести на черговий комерційний конкурс, повідомляє пресслужба Калуської міськради.

Зокрема торгівля кавою здійснюватиметься на вул. Дзвонарській біля  будинку №5, на пр. Лесі Українки біля будинку №1 та на вул. Б. Хмельницького біля будинку №30.

Для торгівлі друкованою продукцією та періодичними виданнями визначені два місця на вул. Дзвонарській біля будинку №15 та одне на вул. Б. Хмельницького біля будинку №8.

Крім того, обговорювалося питання щодо зовнішнього вигляду палаток для торгівлі пресою, їх фактичного розташування згідно із  Комплексною схемою розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, а також розмір базових ставок оплати за право оренди окремих конструктивних елементів благоустрою.

В ході обговорення конкурсна комісія визначила базові ставки:

- для здійснення торгівлі кавою – 15 тис. грн (було 5 тис. грн);

- для здійснення торгівлі друкованою продукцією та періодичними виданням – 3 тис. грн (було 500 грн).

Також будуть вимоги до естетичного оформлення палаток, зокрема пропонують сіру кольорову гаму.

Визначили і дату проведення конкурсу – 21 січня об 11:00.

Додатково розглянули пропозицію суб’єкта підприємницької діяльності щодо заміни тимчасової споруди для здійснення торгівлі кавою на вул. Дзвонарській та пр. Лесі Українки, проте дану пропозицію комісія не підтримала.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш оренда торгівля кава преса

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: