Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші підвищують квартплату. Та спершу за це повинен проголосувати виконавчий комітет Калуської міської ради

Переглядів: 2659

Начальник УЖКГ Калуша Юрій Рекунов написав обширний текст про майбутнє підняття тарифів на житлово-комунальні послуги для тих будинків Калуша, які не відмовились від послуг ЖЕО.

Публікуємо короткі витримки з того, що розміщене на сайті Калуської міської ради:  

КП "ЖЕО №1,4" направили до Калуської міської ради розрахунки економічно обґрунтованих витрат на надання послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для будинків, які не передані в управління ОСББ та які не списані з балансу КП "ЖЕО №1,4.

Тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій встановлені окремо для кожного житлового будинку, для яких розроблялись економічно обґрунтовані витрати на надання цих послуг із врахуванням відповідної позиції територіальної громади міста Калуша

КП «ЖЕО №1» до 3 червня та КП «ЖЕО №4» до 30 травня приймали зауваження та пропозиції щодо переліку житлово-комунальних послуг, структури цін/тарифів, зміни цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності.

Всі пропозиції і зауваження, які надійшли до КП «ЖЕО №1,4» були зареєстровані, розглянуті, а заявникам повідомили про їх урахування чи відхилення. У разі відхилення пропозиції і зауваження КП «ЖЕО№1,4» надали заявникам пояснення, а по врахованим зауваженням та пропозиціям внесено зміни у розрахунки економічно обґрунтованих витрат на надання житлово-комунальних послуг.

Уже готовий проект рішення виконкому «Про затвердження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в місті Калуші», який буде включено в порядок денний чергового засідання виконавчого комітету Калуської міської ради.

Повністю пояснення можна прочитати ТУТ.

Фото: Моя Александрия

Схожі матеріали за тегами: квартплата тарифи ужкг рекунов

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: