Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші побільшало почесних. Серед нових - дивізійник «Галичини» та боєць АТО

Переглядів: 1387

24 травня депутати Калуської міської ради прийняли рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин Калуша» двом мешканцям міста.

Ними стали Василь Наконечний, який воював у дивізії «Галичина», а згодом у лавах УПА, та учасник АТО і Революції Гідності Володимир Безрукий.

Першому це почесне звання присвоїли за значні заслуги перед Україною та громадою Калуша, а також вагомий внесок у національно-визвольну боротьбу українського народу у ХХ столітті,  другому - за проявлену мужність і самопожертву, виявлені в боях за територіальну цілісність та суверенітет України, увічнення в художніх творах калушан – учасників Революції Гідності.

Нагадаємо, що у 2016 році Володимир Безрукий презентував у Калуші виставку портретів героїв Майдану та АТО «Нескорені», а у минулому році коштом міського бюджету видали альбом репродукцій «Чорне і біле Володимира Безрукого» та календар з портретами воїнів АТО.

Додамо, що почесних громадян міста нагороджують срібним значком та цінним подарунком чи грошовою премією у розмірі п’яти мінімальних зарплат (одноразово).

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш почесні

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: