Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші поліцейські викрили 21-річного адміністратора Telegram-каналів з продажу наркотиків (ФОТО)

Переглядів: 874

Упродовж минулого тижня співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю в області ДБН НПУ спільно з поліцейськими Коломийщини, Калущини та Івано-Франківська в ході спільних відпрацювань задокументували ряд фактів, пов’язаних з незаконним зберіганням наркотиків.

Про це повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Окрім того, ліквідували десять Telegram-каналів, де було зареєстровано понад 5000 учасників. За всіма фактами слідчі територіальних підрозділів поліції розпочали кримінальні провадження.

Так, на одній із вулиць Коломиї оперативники зупинили 21-річного мешканця столиці та 24-річного коломиянина. В обох випадках під час поверхневого огляду виявили зіп-пакети із вмістом психотропної речовини «Альфа PVP».

Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

До того ж у Калуші та Івано-Франківську правоохоронці задокументували протиправну діяльність 21-річного калушанина та 20-річного франківця. Обоє правопорушників виявилися адміністраторами десятьох Telegram-каналів з продажу наркотиків на території області.

Наразі заборонені «мережі» ліквідовані.

Ще один факт незаконного обігу наркотиків поліцейські виявили в Івано-Франківську. У 18-річного місцевого мешканця оперативники виявили пакети із вмістом психотропної речовини «Альфа PVP», які той придбав через інтернет.

Правопорушникам слідчі інкримінують вчинення кримінального правопорушення за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Після проведення експертного дослідження та всіх слідчих дій вирішуватиметься питання про перекваліфікацію дій фігурантів та повідомлення їм про підозри.

Наразі працівники поліції встановлюють шляхи надходження заборонених речовин на територію області.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Наркотики продаж Telegram-канали

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: