Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші поліція «засікла» нетверезого водія з підробленими документами

Переглядів: 614

Правоохоронці зупинили автомобіль за порушення ПДР і виявили, що ним керував водій у стані алкогольного сп’яніння  та ще й з підробленими документами.

Вночі 31 березня на одній із вулиць Калуша працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Ауді А4» за порушення правил дорожнього руху – водій не увімкнув покажчик повороту, повідомляє поліція області.

При спілкуванні 26-річний калушанин мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Водій не заперечував, що сів за кермо напідпитку. Драгер показав 1,65 проміле, тому на нього склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП.

Крім того, посвідчення водія правопорушника мало ознаки підробки, тому патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Водій розповів, що купив посвідчення в інтернет-мережі. Правоохоронці вилучили документ та відправили на експертизу.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Таким чином, власнику автомобіля загрожує до 2 років обмеження волі. Досудове розслідування триває.

Схожі матеріали за тегами: Калуш водій алкоголь підроблені документи

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: