Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші презентували альбом «Біле і чорне…» художника Володимира Безрукого (ФОТО)

Переглядів: 2671

30 листопада у виставковій залі Калуша відбулася велелюдна презентація альбому репродукцій калуського художника Володимира Безрукого - учасника Революції гідності та добровольця АТО.

Альбом називається «Чорне і біле Володимира Безрукого». У ньому вміщені начерки, живопис і скульптура автора. Він виданий за кошти міського бюджету.

За словами першого заступника міського голови Галини Романко, на друк 500 примірників альбому із бюджету по програмі реабілітації воїнів АТО виділили 55 тисяч гривень.

Ініціатором створення альбому була директор Калуського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Галина Дидич. Її ідею підтримали музейники, а відтак і влада міста.

На презентації було чимало бойових побратимів Володимира Безрукого, а також влада і громадськість Калуша. Говорили багато доброго про альбом і самого художника.

Після презентації бажаючі могли за символічну ціну придбати альбом та календар з портретами воїнів АТО і навіть отримати автограф автора.

Додамо, що у листопаді минулого року у виставковій залі міста презентувалася виставки портретів воїнів АТО Володимира Безрукого «Нескорені». Це були портрети військових побратимів художника. З одними він стояв пліч-о-пліч на Майдані, з іншими – в зоні АТО, у лавах батальйону «ОУН».

Детальніше про презентацію читайте на нашому сайті згодом.

 

Схожі матеріали за тегами: безрукий альбом презентація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: