Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші продавці сурогату сидять, як кури на бантицях – депутатка

Переглядів: 538

Депутатка Калуської міської ради Алла Попельницька  звернула увагу на відсутність складених протоколів по сектору охорони громадського правопорядку.

«Даний факт викликає двояке відчуття. Адже стихійна торгівля, в т. ч. і підакцизним товаром, розпивання алкогольних напоїв, хуліганство на вулицях міста не зникло, – написала в соцмережі депутатка. – Доволі часто в місті, та і я особисто, критикували роботу Громадського формування Міська варта за єдиний видимий і поширюваний ними показник роботи, як то «утилізація невідомої рідини з запахом спирту шляхом виливання в каналізацію в кількості 3-5 л». Це викликало посмішку, адже товарообіг сурогатом в місті набув кричущих масштабів. І з приходом муніципальної інспекції сподівання на те, що основні оператори ринку сурогату згорнули свою діяльність, доволі марні».

В районі «п’ятака», на одній з центральних вулиць міста, «дистрибютори» даного товару відкрито, як кури на бантицях, сидять на лавках з мішками і сумками, повними спиртовмісної сурогатної продукції, зазначає Алла Попельницька.

«Прошу звернути увагу на дані факти щодо охорони громадського правопорядку в нашому місті», – додає депутатка.

 

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: