Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші проведуть благодійний ярмарок для Вадима Пришлюка

Переглядів: 1171

У Калуші відбудеться благодійний ярмарок, на якому збиратимуть гроші для калушанина Вадима Пришлюка.

Ярмарок відбудеться у неділю, 13 жовтня, біля перехрестя вулиць Б. Хмельницького та Стуса.

Як розповідає мама Олександра, хлопець до 14 років ріс і був здоровою дитиною, ходив до школи, катався на велосипеді. А навесні Вадим уже не міг повністю підняти руки, йому ставало важко ходити. У квітні сім’я Пришлюків звернулася до обласної лікарні Івано-Франківська.

 Лікарі не могли пояснити, що з дитиною відбувається, поставили діагноз "Дегенеративне захворювання нервової системи" і відправили додому. У кінці червня у Вадима повністю відмовили ноги і руки.

Батьки звернулись у дитячу міську лікарню Львова. Знову список аналізів, знову МРТ шийних хребців, МРТ голови, ЕНМГ. І знову немає конкретної відповіді.

Лікарі радять їхати на обстеження і лікування до Німеччини, а на це необхідні кошти. Львівський інститут генетики відправив аналізи в Америку, зараз чекають на результати. Також запропонували в цьому інституті провести аналіз, який коштує тисячу доларів, але на його результати потрібно чекати півроку.

Мама Вадима – Олесандра Пришлюк змушена була піти з роботи, бо дитина потребує догляду, одягти, нагодувати, вивезти на прогулянку, навіть вночі обернутися не може.

Батьки просять небайдужих людей, підприємців, тих, хто займається благодійністю, щоб допомогли їм фінансово, бо на обстеження сім’я Пришлюків  потратили всі заощадження,

Номер картки Приват Банку 5168 7573 7574 7948
Пришлюк Олександра Михайлівна.
Телефон мами 0664188458.

Схожі матеріали за тегами: ярмарок благодійність

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: