30 травня управління економічного розвитку міста міської ради разом із Калуським міським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провело семінар для суб’єктів господарювання, діяльність яких пов’язана із організацією харчування.
Йшлося про запобігання спалахів гострих кишкових інфекційних захворювань і недопущення випадків харчових отруєнь населення при реалізації харчових продуктів, повідомляє Калуська міська рада.
Під час роботи семінару учасники отримали повну інформацію щодо умов зберігання сировини, приготування їжі, зберігання готової продукції та подачі її для відвідувачів закладів.
Також слухачів семінару детально ознайомили із формою акту, який складається за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю стосовно додержання операторами ринку гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами.
В ході роботи семінару учасники мали можливість задати питання та отримати фахові відповіді на них.