Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші роботу медпрацівників у військово-лікарській комісії оплачуватимуть з міського бюджету

Переглядів: 607

На черговій сесії Калуської міської ради, яка відбулася 24 вересня, депутати затвердили міську цільову Програму забезпечення роботи військово-лікарської комісії, яка залучається для проведення медичного огляду призовників на 2020 рік. Загальний розмір бюджету програми складає 200 тис. грн.

З цих коштів передбачено 138,8 тис. грн для КНП «Центральна районна лікарня Калуської міської та районної рад», 18 тис. грн - для КНП "Стоматологічна поліклініка Калуської міської ради", 43,2 тис. грн - для КНП "Калуський міський центр первинної медико-санітарної допомоги", повідомляє "Нафтохімік-Калуш".

Як пояснила на сесії заступниця міського голови Наталія Табачук, фінансування роботи лікарів, які залучені до військово-лікарської комісії, лягає на міський бюджет, оскільки з державного кошти на це вже не виділяються. Це пов'язане з тим, що всі медичні заклади міста тепер мають статус комунальних некомерційних підприємств. Кошти від Національної служби здоров'я України вони отримують за надані послуги відповідно до укладених договорів. Проте в НСЗУ не має програм для фінансування роботи військово-лікарських комісій.

На даний час в місті до роботи такої комісії залучено 13 лікарів основного складу та 13 резервного.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: