Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші розпочала роботу муніципальна інспекція (ФОТО)

Переглядів: 1135

Сьогодні, 20 квітня, в залі засідань виконкому Калуської міської ради відбулась презентація початку роботи новоствореного відділу муніципальної інспекції в складі управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради.

Варто відзначити, що відділ муніципальної інспекції в Калуші створено в надзвичайно стислі терміни, проведено багато організаційно-адміністративних заходів для його становлення та початку роботи. Відділ муніципальної інспекції очолив Михайло Костельний,  який до квітня цього року працював на аналогічній посаді начальника відділу в Івано-Франківській міській раді, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Міський голова Андрій Найда вручив інспекторам відділу муніципальної інспекції службові посвідчення та побажав успіхів в роботі з наведення порядку в нашій громаді та покращення життя її мешканців.

Відділ муніципальної інспекції працюватиме у трьох основних напрямках.

Перший – забезпечення правопорядку на вулицях міста, профілактика та запобігання правопорушенням. За цей напрямок роботи відповідає сектор охорони громадського порядку, інспектори якого патрулюватимуть вулиці та об’єкти міста, в тому числі у вечірній час.

Другий – додержання законодавства в сфері благоустрою, контроль за утриманням територій та станом благоустрою, який включає в себе багато функцій, визначених положенням про відділ муніципальної інспекції. За цю ділянку відповідатиме сектор інспекторів з благоустрою.

Третій, новий для Калуш напрямок робот – це запровадження інспекції з паркування транспортних засобів. Основні функції інспекторів з паркування – це здійснення фото (відео) фіксації правопорушень в частині додержання правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів. Сектор інспекторів з паркування складається з 3-х чоловік, які перед початком виходу на маршрути в місті проводитимуть інформаційно-роз’яснювальну роботу серед водіїв та автовласників на предмет недопущення правопорушень в частині зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: