Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші стартував обласний інтелектуальний турнір «Що? Де? Коли?»

Переглядів: 716
організований управлінням молоді і спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації, управлінням у справах сім'ї, молоді, фізкультури та спорту Калуської міськради спільно з Івано-Франківським Клубом кмітливих, повідомляє відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації.
У турнірі взяли участь представники молодіжних громадських організацій, органів молодіжного студентського самоврядування, учні та студенти закладів всіх рівнів акредитації віком до 28 років з Рожнятівського, Долинського, Рогатинського, Калуського районів та міст Калуша, Болехова, Бурштина.
Метою турніру є популяризація серед молоді різноманітних способів дозвілля з інтенсивною інтелектуальною спрямованістю, створення умов, що сприяють всебічному розвитку молоді, розширенню світогляду, ерудиції, освітнього та естетичного виховання його учасників.
Незмінним ведучим турніру був президент Івано-Франківського Клубу кмітливих Володимир Макаров, який підготував учасникам надзвичайно цікаві питання з історії, культури, літератури, фольклору, географії та ін. Загалом турнір пройшов в дружній атмосфері. Учасники намагалися максимально продемонструвати усі свої інтелектуальні вміння та навички. В напруженій боротьбі перше місце здобула команда «Це! Там! Тоді!» з Бурштина, друге місце поділили між собою команда «Квест» Долинського району та команда «Феміда» Рогатинського району.
ІІ та ІІІ зональнальні етапи відбудуться цього місяця в Тисмениці та Коломиї. У фінал чемпіонату, який пройде в квітні в Івано-Франківську, проходять дві команди із кожної зони.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: