Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші створили робочу групу, яка вирішуватиме, що побудують на місці кінотеатру «Відродження»

Переглядів: 951

У Калуші спеціально створена робоча група вирішуватиме, яку будівлю побудують на центральній площі Калуша на місці колишнього кінотеатру «Відродження».

На сайті Калуської міської ради є розпорядження міського голови про створення цієї робочої групи, а також є список учасників робочої групи, які вирішуватимуть майбутнє центральної площі міста.

До робочої групи входять 27 людей. Головою робочої групи щодо будівництва на місці кінотеатру «Відродження» є перша заступниця міського голови Галина Романко.  

Заступницею у робочій групі є заступниця директора спортивно-оздоровчого комплексу «Акваторія» Богдана Галайда. Нагадаємо, у «Акваторії» та «Відродження» –  спільний власник – киянин В’ячеслав Кредісов. До робочої групи щодо будівництва на площі Героїв у Калуші також входять дружина  В’ячеслава Кредісова Ірина Кілко та ще як мінімум один працівник «Акваторії» - Віталій Лівшиць.

Іншими учасниками робочої групи щодо будівництва на місці колишнього кінотеатру «Відродження» є чиновники Калуської міської ради, представники громадських організацій та жителі Калуша.

Серед учасників робочої групи щодо майбутнього будівництва на місці колишнього кінотеатру «Відродження» немає головного архітектора Калуша Романа Кузика.

Власник кінотеатру «Відродження» киянин В’яселав Кредісов у 2019 році зумів переконати депутатів Калуської міської ради і домігся того, щоб вони дозволили йому будувати на площі Героїв багатоповерховий житловий будинок.

На початку листопада Кредісов та його помічниця Богдана Галайда презентували у Калуській міській раді попередній проєкт будівництва на площі Героїв. На фото, які оприлюднив Кредісов,, помітно, що будинок буде кількарівневим. Найвища частина будинку буде на 9-10 поверхів.

За словами В’ячеслава Кредісова, громадське обговорення щодо майбутнього будівництва на місці кінотеатру «Відродження» відбудеться у вівторок, 3-го грудня.

Нагадаємо, що В’ячеслав Кредісов з партнерами купив кінотеатр «Відродження» у 2010 році та обіцяв, що оновлений кінотеатр запрацює з 1 січня 2011 року. Натомість територію на централній площі Калуша огородили і вона й досі стоїть у закинутому стані.

А у січні 2019 року співвласниця кінотеатру «Відродження» Ірина Кілко представила у студії «Калуш ФМ» п’ятий проект будівництва на місці «Відродження».

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: