Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші у водія «Фольксвагена» виявили марихуану

Переглядів: 1272

Під час несення служби на території обслуговування місцеві працівники поліції зупинили автомобіль «Фольксваген Поло» за порушення водієм Правил дорожнього руху. Чоловік під час розмови з поліцейськими помітно хвилювався.

Як з’ясувалося згодом, його хвилювання були небезпідставні. У ході проведеного огляду транспортного засобу та поверхневої перевірки в 35-річного калушанина правоохоронці виявили в кишені куртки паперовий згорток із подрібненою сумішшю рослинного походження, зовні схожою на наркотичну речовину «марихуану» та аналогічний у бардачку автівки. Як пояснив молодик, їх він зберігав без мети збуту та добровільно видав правоохоронцям, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Вилучені наркотичні засоби направили на експертизу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш водій марихуана

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: