Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші укріплять дамбу на Сівці в районі Підкар’єрної (ФОТО)

Переглядів: 1160

Днями в дачному масиві в районі Підкар’єрної відбулася виїзна нарада під головуванням  першого заступника міського голови Калуша Галини Романко.

Комісія з представників управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради, управління житлово-комунального господарства міської ради, КП «Калушавтодор» за участю голови садового товариства «Хімік» візуально обстежила дамбу каналу р. Сівка в районі Підкар’єрної, де внаслідок різкого підйому рівня води відбувся перелив через дамбу. Це спричинило значні підтоплення дачного масиву на цій території, повідомляє пресслужба Калуської міськради.

Після огляду фахівці  визначили основні напрямки роботи з укріплення дамби, щоб в майбутньому захистити під підтоплення дачні ділянки.

За кошти міської ради закуплять мішки для піску та нададуть техніку для проведення земляних робіт. Власники дач готові долучитись до робіт з укріплення дамби.       

Нагадаємо, що 24 червня представники управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради виявили водопритік у північно-східній частині Домбровського кар’єру, який виник внаслідок випадання надмірної кількості дощів та різкого підйому рівня води у всіх річках.

Про цей факт повідомили ТзОВ «Оріана-Еко», АТ «Оріана» й обласне управління з питань цивільного захисту та Івано-Франківську облдержадміністрацію. Того ж дня  провели термінову виїзну нараду, на якій прийняли рішення про перекриття цього водопритоку шляхом підсипання ґрунтом та перекопуванням дороги для спуску води з підтопленої території.

Прорив ліквідували силами та засобами АТ «Оріана» та КП «Калушавтодор».

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш дамба Сівка укріплення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: