Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші в багатоповерхівках викрадають телефонні кабелі

Переглядів: 1164

За півроку у місті було скоєно 53 крадіжки майна «Укртелекому».

Нещодавно під головуванням першого заступника міського голови Галини Романко відбулася нарада робочої групи з контролю за дотриманням умов та правил проведення операцій із металобрухтом.

У нараді взяли участь начальник РЦТ №171 (м. Калуш) Івано-Франківської філії ПАТ «Укртелеком», начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради, заступник командира громадського формування «Калуська міська варта», представники ЖЕО, Калуського відділу поліції, ТзОВ «Кам Мет» та ТзОВ «Трі Ленд», повідомляє прес-служба Калуської міської ради.

Робоча група обговорила письмове звернення директора ПАТ «Укртелеком» Олексія Галушки до міського голови Ігоря Матвійчука про ситуацію, яка склалася у Калуші у зв’язку із систематичними крадіжками телефонного кабелю.

Під час наради начальник РЦТ  №171 (м. Калуш) Івано-Франківської філії ПАТ «Укртелеком» Ігор Заремба повідомив, що за перше півріччя цього року в Калуші невідомі особи вчинили 53 крадіжки майна ПАТ «Укртелеком» , зокрема викрали 2 647 м телефонного кабелю з підвальних приміщень багатоповерхівок. У порівнянні з першим півріччям 2018 року (22 крадіжки) ситуація значно погіршується.

За підсумками наради робочої групи, Галина Романко дала відповідні доручення по вирішенню цього питання, яке перебуває на особливому контролі.

Схожі матеріали за тегами: Калуш телефонні кабелі крадіжки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: