Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші відбудеться презентація книжки Артема Чапая

Переглядів: 1059

20 грудня український письменник Артем Чапай презентує у Калуші свою книжку "The Ukraine".

Презентація відбудеться у Центральній бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка (вул. Підвальна, 6). Початок о 14:30. До спілкування з автором запрошують усіх бажаючих.

"The Ukraine" вийшла на початку вересня. Перша презентація відбулася під час 25 Book Forum у Львові. Презентацією у Калуші автор завершує цьогорічну частину промотуру, під час якого відвідав понад десять міст України.

Над текстами, що увійшли до книги, Артем Чапай працював близько восьми років.

«Загалом же «The Ukraine», – каже автор, – описує понад десять років сучасної України, або ж the України початку двадцять першого століття».

У книзі поєдналися реальний факт і художній вимисел. Різні території, різні за віком, способом існування персонажі з їхніми історіями, ситуаціями, епізодами, моментами, позитивне, не дуже, негативне, прекрасне і потворне (зокрема і в їхній відносності) – усе це елементи колажу, що передає цілісний образ України – такої, як вона є, у найбільш характерних, разючих проявах. За словами Артема Чапая, «The Ukraine» – такий собі український Dasein, який особливо добре поєднується з досвідом подорожнього.

У Калуші Артем Чапай вже презентував свою книгу «Тато в декреті». Це було у листопаді 2016-го.

Артем Чапай – літературний псевдонім Антона Васильовича Водяного українського письменника, перекладача, репортера, мандрівника.

Схожі матеріали за тегами: Калуш презентація книга Чапай

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: