Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші відбудеться зустріч з представниками єврейських організацій, які презентують книгу і розкажуть про епіграфічну експедицію

Переглядів: 547

15 квітня Калуш відвідають єврейські громадські організації. До Калуша приїдуть представники Асоціації єврейських організацій та общин (Ваад) України, представники Української асоціацієї юдаїки та магістерської програми з юдаїки в Києво-Могилянській академії.

Про це повідомляє сайт Калуської міської ради.

Метою відвідин є зустріч із калуським міським головою Ігорем Матвійчуком і представниками місцевої влади, а також єврейської громади. Під час зустрічі обговорять можливу епіграфічну експедицію на єврейському цвинтарі, яку планують на літо.

15 квітня відбудеться прес-конференція учасників делегації, а також лекція та презентація книги «Слово про свободу й відповідальність» громадського діяча Йосифа Зісельса.

Лекція розпочнеться о 15:30 у приміщенні Краєзнавчого музею Калущини.

Після лекції о 17:00 у музеї відбудеться прес-конференція учасників делегації для місцевих ЗМІ. Заходи відбудуться за підтримки Калуської міської ради.

Йосиф Зісельс є співпрезидентом Асоціації єврейських організацій та общин (Вааду) України, виконавчим віце-президентом Конгресу національних громад України, учасником Ініціативної групи «Першого грудня».

Також Калуш відвідають президент Української асоціації юдаїки, співкерівник магістерської програми з юдаїки в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» Віталій Черноіваненко, керівниця експедицій магістерської програми з юдаїки, викладачка кафедри історії і директорка Музею Національного університету «Києво-Могилянська академія» Таїсія Сидорчук та співробітник Всесвітнього центру єврейсько-адвентистської дружби, член Української асоціації юдаїки Віталій Обревко.

Перше фото: Wikimapia

Схожі матеріали за тегами: лекція євреї краєзнавчий музей зісельс

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: