Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші відбудеться зустріч з рідними Михайла Даніва, який загинув під Іловайськом

Переглядів: 846

10 вересня відбудеться круглий стіл «Спогади про Михайла Даніва», який загинув під час трагічних подій в Іловайську.

Зустріч пройде в приміщенні Калуської громадської спілки учасників АТО /ООС (м. Калуш, вул. Сівецька, 2), повідомляє у соцмережі голова Громадської спілки учасників АТО/ООС Калущини Олександр Соколовський.

«До нас в гості приїдуть його дружина Галина та син Роман. Хто знав Михайла при житті прийдіть і поділіться спогадами про нього», - йдеться у дописі.

Початок о 12.00.

Як уже інформувало «Калуш ФМ», уродженець Калуша Михайло Данів загинув 29 серпня 2014 року в с. Червоносільське на Донеччині.

Уранці 29 серпня під час виходу так званим Зеленим коридором з Іловайського котла Михайло кермував пожежним автомобілем, що пересувався у складі автоколони батальйону «Донбас». На околиці с. Червоносільське бійці наскочили на позицію російського танка Т-72 зі складу 6-ої окремої танкової бригади збройних сил РФ. Їх розстріляли з гармати прямим попаданням в автомобіль.

«Ахім» з того часу вважався зниклим безвісти. Впізнаний за експертизою ДНК. Похований у с. Велика Знам’янка Кам’янко-Дніпровського району Запорізької області.

Схожі матеріали за тегами: Калуш зустріч рідні Михайло Данів Іловайськ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: