Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші відбувся конкурс на право оренди п’яти місць для торгівлі кавою і пресою

Переглядів: 459

3 лютого під головуванням заступника міського голови Богдана Білецького відбувся комерційний конкурс на  право оренди окремих конструктивних  елементів благоустрою міста для розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької  діяльності у м. Калуші, зокрема, для здійснення торгівлі кавою та друкованою продукцією і періодичними виданнями.

На  конкурс було представлено 6 об’єктів, на які подали документи 15 претендентів: для торгівлі кавою – 8 претендентів, а для торгівлі друкованою продукцією та періодичними виданнями – 7, інформує "Калуш ФМ" з посиланням на Калуську міську раду.

Однак конкурс відбувся тільки по 5 об'єктах. Одного претендента на здійснення торгівлі кавою не допустили до конкурсу через подання неповного пакету документів, тож на об'єкті №125 на пр. Лесі Українки біля будинку №1 залишився тільки один учасник. Згідно із правилами конкурс проводиться при наявності не менше, ніж двох претендентів. Тому комісія прийняла рішення провести по цьому об’єкту повторний  конкурс.

У результаті проведеного комерційного конкурсу до бюджету Калуської територіальної громади надійде близько 45 тис. грн.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш конкурс оренда торгівля кава преса

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: