Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші визначили переможців конкурсу «Краща новорічно-різдвяна ілюмінація»

Переглядів: 716

Вчора, 13 січня, під головуванням першого заступника міського голови Мирослава Тихого відбулося засідання комісії з підбиття підсумків конкурсу «Краща  новорічно-різдвяна ілюмінація».

Члени комісії, переглянувши усі заявки, а також світлини і відео, надіслані конкурсантами, визначили у номінації «Краща новорічна ілюмінація установ» п’ять переможців: одне перше місце, два других і два третіх місця. У номінації «Краща новорічна ілюмінація у житлових приміщеннях мешканців» буде один переможець –  тільки перше місце, повідомляє пресслужба Калуської міськради.

Наразі переможців не називають. Вони будуть відомі після підписання розпорядження «Про підсумки  конкурсу «Краща новорічно-різдвяна ілюмінація» міським головою. Тоді переможців нагородять дипломами та грошовими преміями.

Як уже інформувало «Калуш ФМ», на участь у конкурсі подали 11 заявок. З них 8 заявок у номінації «Краща новорічна ілюмінація установ» та 3 заявки у номінації «Краща новорічна ілюмінація у житлових приміщеннях мешканців».

Схожі матеріали за тегами: Калуш конкурс ілюмінація переможці

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: