Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші вп’яте стартував фотоконкурс «Прапор свій здіймаєм гордо!»

Переглядів: 1297

Вже традиційно у перший день літа п’ятий рік поспіль Управління в справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Калуської міської ради за підтримки Калуського міського комітету профспілки працівників держустанов та мережі магазинів «САКО» оголошує фотоконкурс «ПРАПОР СВІЙ ЗДІЙМАЄМ ГОРДО!», який об’єднує людей, котрі захоплюються фотомистецтвом і люблять подорожувати.

 «Спершу конкурс задумувався як міський, проте несподівано переріс у міжнародний, оскільки на сторінку групи «Прапор свій здіймаєм гордо!» надходили фотороботи з Канади, Великої Британії, Франції, Японії, Іспанії та Литви. Географія учасників фотоконкурсу з року в рік розширювалася. Окрім калушан, свої оригінальні роботи надсилали жителі Львова, Києва, Івано-Франківська, Чернігова, Чернівців, Житомира, Тлумача, Надвірної, Херсона та навіть з Криму. Але найбільше ми були вражені світлинами із зони АТО, які надсилали нам наші земляки Євген Веселов, Олександр Соколовський і Віктор Павлів. Ми зрозуміли, що наша праця недаремна, якщо вона додає духу і нашим захисникам», - розповідає головний спеціаліст управління Леся Бобяк.

В нагороду переможці конкурсу не просто отримували грамоти чи подарунки, а ще й позитивні враження від мандрівок. У 2014-му році – це був похід на Грофу, у 2015-му – дводенний сплав по Дністру, а в 2016 - дводенний відпочинок на березі Дністра і політ на параплані.

В цьому році конкурс стартує знову.

Організатори запрошують всіх, хто захоплюється фотомистецтвом, взяти участь у цьому творчому змаганні і чекають на креативні, насичені сенсами, позитивом та силою життя фотороботи.

Відправляти фото треба на електронну адресу: upravlinjamolodi@ukr.net

При цьому необхідно вказати у темі повідомлення «Фотоконкурс», а у самому повідомленні – прізвище, ім’я, по батькові, короткий опис фотографій, свій контактний номер телефону.

Роботи приймаються до 20 серпня.

 

Схожі матеріали за тегами: Конкурс фото прапор

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: