Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші вшосте стартував конкурс «Прапор свій здіймаєм гордо!»

Переглядів: 1146

Вже традиційно у перший день літа шостий рік поспіль Управління в справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Калуської міської ради оголошує фотоконкурс «ПРАПОР СВІЙ ЗДІЙМАЄМ ГОРДО!», який об’єднує людей, котрі захоплюються фотомистецтвом і люблять подорожувати.

В цьому році конкурс стартує вшосте.

Організатори запрошують всіх, хто захоплюється фотомистецтвом, взяти участь у цьому творчому змаганні і чекають на креативні, насичені сенсами, позитивом та силою життя фотороботи.

До 20 серпня професійне журі обере 100 найкращих фоторобіт для створення виставки до Дня Державного Прапора України.

23 серпня вони будуть представлені публіці під час відкриття фотовиставки у Калуші, а на 10 авторів найкращих фотографій чекають приємні сюрпризи.

Щоб взяти участь у конкурсі, треба долучитися до групи у ФБ «Фотоконкурс «Прапор свій здіймаєм гордо!» і завантажити конкурсне фото з коментарями на електронну адресу upravlinjamolodi@ukr.net . Один учасник може подати декілька робіт.

Фотороботи мають відповідати наступним критеріям:

- несподіваний авторський погляд та оригінальне розкриття теми;

- бути у форматі JPG з розширенням не менше 300 dpi;

- кожна робота має мати назву і містити коротке пояснення теми, головного героя, ідеї.

«Знаєш, що таке експозиція, діафрагма та глибина різкості? Тоді скоріше хапай фотоапарат і знімай для конкурсу найкраще фото з українським прапором! Не знаєш? Тоді діставай телефон і покажи своє авторське бачення патріотичної тематики, адже першочергово для нас важлива твоя ідея, вкладена у знімку», - закликають організатори.

Перші фото на конкурс вже надіслала калушанка Тетяна Кіт, борчиня вільного стилю, бронзова призерка чемпіонату світу, срібна призерка чемпіонату Європи. Нещодавно дівчина здобула титул віце-чемпіонки Європи на змаганнях, що відбулися в Румунії.

Схожі матеріали за тегами: Калуш фотоконкурс прапор

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: