Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші затримали любителя дармового шоколаду, а в Надвірній – алкоголю

Переглядів: 639

Поліцейські охорони за добу затримували двох осіб, причетних до крадіжок.

Вчора, 3 вересня, поліцейські охорони затримали осіб, які намагалися скоїти крадіжки з магазинів в Калуші та Надвірній, повідомляє пресслужба поліції охорони.

Близько 17-ої години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про крадіжку із магазину на вулиці В. Стуса в Калуші. Заявник повідомив, що невідома особа шляхом вільного доступу викрала з прилавка декілька плиток шоколаду. Поліцейські оперативно прибули та затримали поціновувача шоколаду. Ним виявився 36-річний місцевий житель.

А близько 18-ої години поліцейські охорони затримали 33-річного жителя села Пнів за крадіжку спиртних напоїв з магазину, розташованого на вулиці Княгині Ольги в Надвірній. Чоловік намагався винести пляшку алкоголю. Згодом виявилось, що він вже потрапляв до рук правосуддя, був раніше судимий і неодноразово затримувався працівниками поліції охорони за аналогічні злочини.

В обох випадках на місце події викликали працівників слідчо-оперативної групи Калуського та Надвірнянського відділів поліції, які і з'ясують усі деталі крадіжок та встановлять відповідальність за вчинене згідно з законом. Триває слідство.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш Надвірна крадіжки магазин

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: