Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші завершився перший заїзд табору «Веселі канікули з Богом» (ФОТО)

Переглядів: 1645

У Калуші потягом 15-19 липня на базі ДЮСШ "Сокіл" відбувся перший заїзд табору "Веселі канікули з Богом", у якому взяло участь 150 дітей. День у таборі складався з розважальної та духовної частин.

Кожен таборовий день розпочинався з ранкової молитви та бансів, які дуже подобалися дітям. Щодня відбувалася вервиця та катехизація, яку проводили отець Віктор Миндюк та брат Роман Носик. Обідали діти у ЗОШ№7, повідомляє ГО «Українська молодь Христові».

Для учасників табору щодня були сюрпризи. У понеділок - аніматори з ПК "Мінерал", у вівторок учасники "Creative club" підготували квест, який відбувся на базі ЗОШ №6. У середу діти мали змогу відвідати басейн "Акваторія", а у четвер - виставу у ПК "Юність".

Останній таборовий день був наповнений багатьма подіями. Зранку діти дивилися фільм "Король Лев" у кінотеатрі "Час кіно". Опісля відвідали церкву святого Архистратига Михаїла, у якій мали вервицю та катехизацію, а також отримали благословення декана отця Михайла Бігуна. Після обіду на дітей чекав ще один сюрприз. У таборі розпочався "водний день", кульмінацією якого став приїзд пожежної машини.

Завершився табір в неділю, 21 липня, літургією у церкві святого Андрія Первозванного, після якої діти смакували печивом, зробленим руками вихователів. Учасники табору познайомилися з життям УМХ.

Усі діти залишилися задоволені табором і отримали багато хороших спогадів та емоцій.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш табір Веселі канікули з Богом

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: