Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуській ТГ щеплення проти коронавірусу отримали 1720 громадян

Переглядів: 548

Загалом кількість бажаючих вакцинуватися на Калущині зменшилася.

Як повідомив сьогодні, 16 квітня, на оперативній нараді у міського голови заступник головного лікаря Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Богдан Семеньків, протягом чотирьох днів цього тижня щепилися лише 80 громадян. Загальна кількість вакцинованих становить 1720 осіб.

Наразі у міській поліклініці є 210 доз вакцини AstraZeneca (CoviShield). Тож краян запрошують приходити і вакцинуватися. Кабінет вакцинації знаходиться на 4-ому поверсі і працює з 8:30 до 15:00.

Також Богдан Семаньків повідомив, що з понеділка центр ПМСД має отримати вакцину «CoronoVac» китайського виробника «Sinovac». Це ще одна альтернативна вакцина від коронавірусу.

За словами заступника, у закладі значно зменшилася кількість відвідувачів, хворих на ковід, тому тепер можна зосереджуватися на плановій і профілактичній лікувальній роботі.

Нагадаємо, що вакцинація проти COVID-19 у Калуші розпочалася з 15 березня. Найперше вакцинували медиків. А з 19 березня почали робити  щеплення громадянам 60+, представникам силового блоку, тобто прокуратури, Національної гвардії, поліції, а також громадським діячам й іншим.

Першим у Калуші зробив щеплення медичний директор зі стаціонарної роботи Калуської ЦРЛ Ярослав Кінаш.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ вакцинація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: