Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуському районі відкрили інформаційний центр для учасників АТО

Переглядів: 1003


Основна мета його створення полягає в оперативному реагуванні на звернення тих, хто повертається із зони проведення АТО, створенні єдиної інформаційної бази, яка міститиме матеріали щодо соціального супроводу поранених бійців, максимальному комфорті в наданні консультацій та всебічної допомоги тим, хто її потребує, інформують у РДА.
На сьогоднішній день у Калуському районі є 192 учасників АТО.
Для постраждалих учасників АТО складаються соціальні паспорти; проводяться акти обстеження житлово-побутових умов учасників АТО, розроблено спеціальну дорожню карту. В такій карті зібрано інформацію про основні інстанції, куди є потреба звертатися учасникам АТО, лікарні, реабілітаційні заклади, санаторно-курортне лікування тощо.
Відтепер учасники АТО та члени їх родин зі своїми проблемними питаннями можуть звертатися у відкритий інформаційний центр для учасників АТО та членів їх сімей в Калуші в приміщенні по вул. Чорновола, 12 (І-ий поверх), тел. 6-67-26. Працівники центру приймають звернення в усній та письмовій формах, а також у телефонному режимі.
«Наше завдання – створити максимально комфортні умови для тих, хто повертається із зони АТО, та членів їх родин, − наголошує заступник голови РДА Сергій Дудинець. – Ми повинні скерувати людей, в які служби, інстанції, підрозділи та установи їм варто звертатися, визначити шлях, як діяти, або по можливості допомогти вирішити їхні важливі питання».
Центр працює у будні дні з 8.00 до 17.15 (обідня перерва з 12.00 до 13.00).


Інтернет-магазин akonit.net пропонує Вам багатий асортимент книг різниг жанрів та напрямків. Тут можна купити кращі книги художньої, науково-популярної, дитячої та іншої літератури.


К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: